Få hjälp med fleroperationsbearbetning

av | 11 Juni, 2023

Är det ett måste med fleroperationsbearbetning? När det gäller fleroperationsbearbetning så är Åvalls Metallindustri ett bra val. De har nämligen en bred kompetens inom detta. De har flera fleroperationsmaskiner. I dessa kan de bearbeta material som:

  • Stål
  • Rostfritt
  • Plast
  • Aluminium
  • Mässing

Med hjälp av detta företags breda kompentens samt deras väl utrustade maskinpark så kan du få dina behov tillgodosedda.

När det är dags att fleroperationsbearbeta

Kanske du har en eller flera detaljer där det krävs fleroperationsbearbetning? Då är det smart att vända dig till ett företag som sysslar med just detta. Hos Åvalls Metallindustri har de maskiner där de kan bearbeta en mängd olika sorters detaljer samt att de kan klara av att göra mindre detaljer så väl som att de klarar av att göra komponenter som är mer komplexa.

Ta hjälp av Åvalls Metallindustri

Hos Åvalls Metallindustri finns det flera bra tjänster. De är ett fullserviceföretag inom svarvning och fräsning. Dock är de allra bäst på att svarva detaljer. Det upp till 200mm med tyngdpunkt kring 3-7mm.

I deras maskinpark finns det flera bra CNS-svarvar samt att de även har längdsvarvar. Sedan har de som sagt även flera fleroperationsmaskiner. Utöver detta så kan de även se till att dina produkter ytbehandlas eller härdas. Det tack vare att de har samarbete med leverantörer som har dessa tjänster.

Hos detta företag kan du även få hjälp med montering av dina produkter. Du kan därmed få hjälp med hela tillverkningsprocessen, från ritningsstadiet till framtagningen av komponentprover och fullskalig serietillverkning.